CARACTERISTIQUES

Vidres temperats de 4 mm de gruix amb perfileria perimetral en alumini anoditzat negre esmerilat / Vidres temperats de 10 mm sense perfileria perimetral, només U a paret en alumini anoditzat negre esmerilat o esquadres en acer inoxidable / Possibilitat de personalitzar la mampara amb diferents models de serigrafia .

   • Futura Norma

    Dutxa amb 1 fix emmarcat + 1 barra perpendicular a la paret

  • Futura Sense

    Dutxa angular amb 2 fixos emmarcats + 1 barra

  •    Futura Carmen

            Dutxa amb 1 fix + 1 barra perpendicular a la paret

Versió vidre 4 mm

Futura Norma i Futura Sense se subministren amb vidre de 4 mm, amb perfileria perimetral en negre esmerilat amb acabats del vidre en transparent o qualsevol de les serigrafies.

FUTURA NORMA

FUTURA NORMA

FUTURA SENSE

FUTURA SENSE

Versió vidre 10mm

Futura Carmen i Futura Otello se subministren amb vidre de 10mm, amb acabats del vidre en transparent o qualsevol de les serigrafies i sense perfileria perimetral (només l'O de la paret).

FUTURA CARMEN

FUTURA CARMEN

FUTURA OTELLO

FUTURA OTELLO

OPCIONS DEL MODEL

FOTOS

ACABATS

Aquest model de mampara pot servir-se en negre esmerilat.

acabat_n

Negre

Esmerilat

VIDRES

Transparent

Posseeix una resistència mecànica 4 o 5 vegades superior a la del vidre transparent comú. La seva seguretat resideix en la forma en què es manifesta la seva fractura: com petites partícules que eviten la perillositat dels grans fragments aguts.

VT

VT

Vidre temperat transparent

Serigrafia

La serigrafia sobre vidre és una tècnica molt innovadora. A més de l'originalitat que proporciona el color, el resultat final posseeix tots els beneficis del vidre temperat pel que fa a resistència i seguretat.

SH

SH

Serigrafia línies horitzontals

SV

SV

Serigrafia línies verticals

SC

SC

Serigrafia quadrats

Tractament Aquanet

El tractament Aquanet és un sistema de segellat immediat dels microporus del vidre de la mampara. Amb Aquanet, les gotes d'aigua llisquen en xocar contra el vidre i no queden estancades, el que evita la formació de jaciments de calç quan l'aigua s'evapora. Es pot aplicar en qualsevol dels nostres vidres.

sin AQ

sin AQ

Sense tractament Aquanet

AQ

AQ

Amb tractament Aquanet