Descripció

En arquitectura d’interiors, LasserLivian és la imatge de l’equilibri. Puresa de líniess, ambients de claritat i distinció, perfecció en els detalls. Es tracta d’un innovador sistema modular de panelització per imans, una solució técnicament avançada que aporta als professionals un nou umbral d’eficàcia, adaptació i exactitut en el montatge.

 

INSTAL-LACIÓ

LasserLivian té en la seva instal.lació senzilla i precisa un benefici clau i un motiu principal per a l’elecció professional. El seu gran avantatge és que evita realitzar obres majors i rebossar. El montatge és ràpid, net i segur. A més, els panells extraíbles permeten accedir fàcilment a les instal.lacions elèctriques i hidràuliques.

 

 

MANTENIMENT

El sistema proporciona aïllament acústic i tèrmic, i en el seu desenvolupament futur comptarà amb aplicacions d’il.luminació i temperatura. En quant al manteniment, es neteja amb agilitat, requereix d’una conservació mínima i a l’estar composat de vidres temperats, resulta molt segur.

 

ACABATS

L’estètica de LasserLivian combina llum, calidesa i armonia. A més, pot singularitzar-se gràcies a una gran varietat d’acabats, colors i dissenys que obren moltes possibilitats decoratives.

 

APLICACIONS

El sistema destaca per la seva adaptació natural a qualsevol tipus d’espai: habitacions, banys, vestidors, cuines i també entorns com spas, piscines, gimnasos, establiments d’hostelería i restauració i altres espais d’oci.

 

 

 

El sistema de paneles lasserlivian és un producte patentat.